Trappevask for alle (lang version)

Denne første post skal handle om Skadeservicemands billige service inden for trappevask. Vi har god erfaring med især trapper i København nemlig. Læs med herunder.

Trappevask?! Det kan alle da klare…Sådan er den gængse indstilling til trappevask. Men når det kommer til stykket, så er det ufattelig få virksomheder der rent faktisk levere en fornuftig trappevask. Som en glad ejendomsserviceleverandør tilbyder vi grundig trappevask i hele Storkøbenhavn.

Trappevask der skiller sig ud!

Hos os udgør trappevask ganske naturligt kernen i vores løsninger. Vi har valgt at gøre ekstra ud af trappevasken ved, om muligt, at tilbyde alle støvsugning fremfor fejning af opgangene. Det giver et indiskutabelt bedre resultat.

Hvad er fordelene ved en støvsugning fremfor fejning? Når du fejer, flytter du blot rundt på skidtet. Ofte ender det i hjørner på trinnene, eller støvet vivler op og lægger sig mellem balustrene, på diverse kanter mv. Sidst men ikke mindst er mange danskere plaget af støvallergi. Det er nemt at mærke forskel på en netop rengjort opgang, om den er blevet fejet eller støvsuget.

Herudover vasker vi også trapperne med fladmoppe der har indbygget mulighed for rent vand i skaftet. Det betyder, at vi hele tiden vasker med rent vand og samtidig når helt ind i hjørnerne. Det giver et klart pænere resultat end ved brug af de klassiske runde mopper.

Pris på trappevask

Vi har gennemskuelige priser. Naturligvis kan priserne variere minimalt fra ejendom til ejendom. Men som hovedregel kan du regne med nedenstående priser på trappevask. Priserne er givet med udgangspunkt i en typisk københavnsk opgang.

Tilbudene dækker følgende: (Alle priser er ekskl. moms)

  • Ugentlig støvsugning (hvis der er stikkontakt i opgangene) og vask af hovedtrappe
  • Månedlig støvsugning og vask af køkkentrappe
  • Aftørring af vandrette flader, gelænder og postkasser hver 3. måned

1 Hovedtrappe + 1 Køkkentrappe = 899,-

2 Hovedtrapper + 2 Køkkentrapper = 1899,-

3 Hovedtrapper + 3 Køkkentrapper = 2799,-

Er i træt af snavsede trapper og service aftaler der ikke bliver overholdt?

Så giv os en lyd på mail eller smid en kommentar her på vores hjemmeside. Vi tilbyder stabil og kvalitetssikker trappevask løsninger, vores folk har rigtigt mange års erfaring med trappevask. Som en af de få i byen tilbyder vi at opgradere jeres aftale med en støvsugning i stedet for at feje trapperne.

Vi vasker trapper i hele Stor København og lidt mere så ligger jeres ejendom uden for Stor København, så skal vi nok finde en løsning på det vi er meget åbne for at tage kunder i nye områder!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s