Advokater rimer på skadeservice

Boligadvokater kan hjælpe, når I har tænkt på at købe hus, og skimlen lurer i kælderen, så skadeservice skal til. Som en hjemmeside kaldet Boligadvokat skriver, gælder det om at være sikker:

Boligadvokater sparer dig for bøvl og usikkerhed

Med en advokat med speciale i ejendomshandel er du sikret en bedre nattesøvn under købet. Du er sikker på at have en repræsentant, der plejer dine – og kun dine – interesser. Det kan være rart, når man skal navigere blandt sælger, ejendomsmæglere og bankrådgivere.

Samtidig kan du lade boligadvokaten gøre alt det, som du ikke er helt sikker på eller bare ikke gider. Husk at selvom advokaters timepriser ofte er i den høje ende, så gør advokaterne tingene meget hurtigere end den gennemsnitlige huskøber selv, og derfor er advokatbistand ofte hurtigt tjent ind.

Ofte bliver ordene ’advokat’ og ’billig’ ikke just opfattet som synonymer. Det er dog en skam, idet priserne for advokatbistand i forbindelse med huskøb er en meget beskeden del af den samlede handelspris og for den sikkerhed det giver, er det ofte en god forsikring.

Nogle boligadvokater tjener sågar deres pris mange gange hjem, hvis de deltager i forhandlingen af salgsprisen eller af finansiering, hvor en lokalt forankret advokat typisk har stor viden om lokalområdets kvadratmeterpriser og som har solid erfaring med at forhandle priser med mæglere.

 

Som en anden udbyder på advokatmarkedet, Ret og Raad, skriver, så er det ikke skødet, det bare drejer sig om. BoligAdvokater kan hjælpe med forbehold omkring skimmel og meget mere!

 

Det er for de fleste en stor beslutning når der skal købes bolig hvad enten der er tale om hus, ejerlejlighed, sommerhus, andelsbolig eller boliglandbrug. Det er en disposition, som man kun foretager få gange i sit liv, og der står mange penge på spil.

Alligevel er der mange, som er af den opfattelse, at de blot skal have hjælp til at skrive skødet. Skødet eller den tinglysningsmæssige registrering af, at du er blevet ejer af ejendommen, er dog den mindste del af boligkøbet. Det vigtigste i en bolighandel er den professionelle og grundige rådgivning forud for købet.

Man kan læse mere om funktionen hos godkendte boligadvokater på kædens egen hjemmeside. Der er dog også  andre om budet. branchen er fyldt med folk, der sikkert er lige dyre tænker man.

En hjemmeside om boligadvokater skriver, at der i januar 2015 trådte en ny ejendomsmæglerlov i kraft.

Love slår fast, at en professionel rådgiver kun må rådgive den ene af parterne i forbindelse med en bolighandel. Derudover kan ejendomsmægleren ikke længere gøres ansvarlig, hvis der er fejl i de oplysninger du får i forbindelse med en bolighandel. Det er derfor en god ide at du søger vejledning ved en boligadvokat i forbindelse med et huskøb. Herved får du rådgivning af en som varetager dine interesser og som har de fornødne forudsætninger til at vurdere handlen.

Finansiering af boligkøbet
Når du køber bolig er der mange ting du skal tage stilling til. En af dem er finansiering. Der er mange forskellige lånetyper og det kan være svært at gennemskue konsekvenserne. Derudover skal du være opmærksom på, at de forskellige aktører i forbindelse med en ejendomshandel ofte får provision eller andet for at anbefale et bestemt lån eller forsikring. Det er derfor en god ide at få en uvildig vurdering af de forskellige lånemuligheder for at finde den løsning, som passer bedst til dig og din økonomi.

læs  om den nye lov på denne informative, udmærkede side om boligadvokater. Man kan også anvende en anden side  der hedder Boligadvokat.dk , en dansk portal uafhængig af boligadvokater, der har til formål at hjælpe dig bedst igennem bolighandlen og til at finde en god rådgiver.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s