Bolighandel med skadeservicebehov

Ofte indgår der mere end 150 sider i en bolighandel og disse dokumenter kan der være farer og faldgruber, som du skal leve med konsekvenserne af i mange år. Derfor er gennemførelsen af en bolighandel ikke for amatører. Med en BOLIGADVOKAT som professionel rådgiver er du sikret mod ubehagelig overraskelser som fx skimmel i kælderen, der kræver akut skadeservice, eller andre problemer da han kan skrive forbehold for jer.

Advokaten yder rådgivning omkring hele bolighandlen – fra evt. forhandling af købsprisen til gennemgang af købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring og handlens dokumenter. Herudover varetager boligadvokat alle ekspeditioner i en handel og kan foretage tinglysning af skøde og udarbejdelse af refusionsopgørelse.

Der findes flere eksempler på, at man kan finde en billig boligadvokat på nettet, og vi har citeret lidt frit fra deres side.

En advokat holder dig altid løbende orienteret om handlens forløb og lægger stor vægt på at yde hurtig og effektiv rådgivning og ekspedition, så du ikke får ubehalige overraskelser, der kræver skadeservice og forsikringen i spiL!!!

fx anbefaler siden Billig-Boligadvokat at du som køber først underskriver købsaftalen, når ejendomsmægleren har indføjet et advokatforbehold i købsaftalen. Ejendomsmægleren sætter som ofte en tidsfrist på forbeholdet, og denne vil typiske udgøre tre hverdage. Med et advokatforbehold får du tid til at gennemgå købsaftalen og handlens øvrige dokumenter.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s