Skadeservice med Mr. Meyer

Man siger, at viceværter minder om Meyer fra Huset på Christianshavn. Men så slemt er det nok ikke. på den anden side er vi skadeservicefolk lidt generelle, og det er viceværterne vist også, når man kan finde overfladisk tekst som dette på deres sider:

Vi leverer alle former for ejendomsservice, viceværtarbejde, trappevask, gårdfejning, lugning, græsslåning, snerydning, vinduespudsning, renovering af linoleum og grundige hovedrengøringer  i København, på Amager, Frederiksberg og omegn.

Vi leverer et ordentligt stykke arbejde

Vi bestræber os på at levere et ordentligt stykke arbejde, som du som kunde kan være glad for. Skulle der alligevel være noget, som ikke er helt tilfredsstillende, ordner vi det selvfølgeligt lynhurtigt.

Citatet er taget fra siden I kan finde i linket i teksten. Det ligger for en sikkerheds skyld også her: vicevært københavn

Så det kan være svært at finde viceværter når de  kan så meget lader det til!  Eller hva med denne overordnede kræmmer-sælgertekst om vicevært med vi kan alt indbygget:

” Har du brug for en pålidelig ejendomsservice? Vi sætter en ære i at en aftale er en aftale og vi går ikke før tingene er i orden. Hos os får du en fremragende service og så oven i købet til en fair pris.

Vi leverer den komplette løsning, hvor vi håndterer alt omkring din ejendom : vedligeholdelse, trappevask, græsslåning, skaktning, vinduespolering, snerydning samt kontakt til beboere og håndværkere. Din servicepakke bliver naturligvis tilpasset dine behov i samarbejde med dig. ”

he he, kan de mon også skade service?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s