Leje affugter

mange kan anbefales at leje en affugter til kælderen, loftet eller  hvor det nu kan være rart at komme af med fugt  eller skimmel. Det bruger jeg selv i mit arbejde.

Vandskader sker på alle tider af døgnet, året rundt. Der er mange steder hvor vand og fugt skal fjernes i en fart. For eksempel efter en vandskade, oversvømmelse eller ved byggeri m.m. “Vi vil være den foretrukne virksomhed for dig der søger affugter salg eller affugter leje.”

Man kan gå i gang selv eller fx kontakte Vandskaden ApS , “et moderne affugter-center hvor du kan hente assistance ved vandskade, her og nu med de nyeste affugtere, pumper og vandstøvsugere. Vi tilbyder såvel salg som udlejning af affugter, pumper og vandstøvsuger.

Et andet firma fortæller, at en vandskade kan komme uventet og på alle tidspunkter.(det tænkte vi alle noK)

“Vi yder assistance på vandskader og udlejning af affugtere alle ugens dage.

Vi har professionelle affugtere med kilowatt tæller, så elforbrug kan afregnes. Og vi har også affugtere med indbygget varme, affugtning udføres bedst ved 20 grader.

Vi benytter fugtmålingssystemerne Trotec og Gahn. Skadeservice.nu ApS har altid over 200 affugtere på lager…” og så kan I få deres priser her eller kontakte mig for mit eget firmas info.

Normal timer – pris pr. time (Mandag til fredag 07:00 – 15:00) Kr. 380,00
Tillæg for overtid / udenfor normale arbejdstid – pris pr. time Kr. 200,00
Kørsel – pris. pr. kilometer Kr.     6,00
Udkald – pris pr. udkald pr. mand Kr. 700,00

 

Leave a comment